Rund avslutning på en helg med många tankar…2016.

Sitter och njuter en rund kupas innehåll…en välförtjänt liten tår efter att ha arbetat såväl igår eftermiddag som idag fram till strax före 20. En mycket uppskattad present medtagen från Baltikum, av en resande vän, förvisso producerad i mitt andra hemland.

lilljulafton

En helg som varit både social och strävsam. Jag har bestämt att mitt 2016 ska bli mer varierat, mer lukrativt och mindre av ett ok än föregående.  Lättare sagt än gjort, visst, men värt att målsätta. Reflektion är viktig för människan, utan den rusar hon bara på och riskerar kraschlanda för att använda luftfartsspråk.

Början veckan levdes för mitt vidkommande i en miljö, min gamla barndomsbygd, som fungerar som pysventil. Även om där finns massor att ordna och organisera, blir det väsensskilt från en miljö där man trampar omkring till vardags.

20160104_095758

Det var ett välbehövligt avbrott i tillvaron liksom denna helg blev det på ditt sätt trots arbete. Vänner, diskussioner,  att få bara vara och sova. Gå ut på stan, äta, träffa vänner och lyssna på  pubmusik i form av blues. Middag hos vänner, prat om dåtid och nutid. Helande för själen när den senare lider alltmer av en utveckling som går så rasande fort att välvilja riskerar stjälpa hela hölasset. Jag tänker inte orda mer om det nu, vila i sängen är det som nu står på tur.

Efter turen på Arlanda, med arbete och avslutande trevlig och intressant diskussion med den som ordnat den runda kvällståren, ska det nog gå att sluta ögonen med ett leende för den gångna veckan. Godnatt världen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.