Lite mer fotboll…trots allt…

Ja, vad ska man säga…får väl erkänna att jag inte riktigt har kunnat avstå från att följa fotbollen idag…men så är det ju mästerskap också.

Ingen kan säga att detta VM blivit förutsägbart; som stark Europavän, kan jag inte klaga på att tre av fyra lag i semi kommer från vår kontinent. I synnerhet som det såg riktigt risigt ut ett tag…Synd på Ghana och något afrikanskt lag till som bidragit till att förgylla VM, när man vant sig vid vuvuzelornavissa gör det tydligen aldrig…

Lite roligt är det också att följa internationell press, se bara denna artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung…de vill ju aldrig sluta skriva. Att fotboll ÄR stort i vårt södra grannland, också, går väl inte att ta miste på!? Det stora fiskot till trots, skriver man i fransk media inte heller så sparsamt…”Die Mannschaft låter hela Tyskland vibrera” skriver Le Figaro t.ex. Jag känner fortfarande en viss glädje med hollands framfart, och så har ju årets Tour de France startat, just i Rotterdam, den s.k. prologen som vanns av en schweizare.

Vi har haft årets varmaste dag hittills i Sverige idag, och det börjar bli dags att leta vila. En dag imorgon också. Vi kan dock åter konstatera att vi anses ha en kompetent statsminister…det känns skönt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.