Inte förvånad idag heller…

Idag har det skrivits spaltmeter om både det ena och det andra. Mest om kvällens ”thriller” i Oslo där alla svenskar och förstå-sig-påare plötsligt fått för sig att Anna  Bergendahl skulle sopa mattan med övriga semifinalister…

Ack så fel man hade…och nu haglar förklaringar och bort-diton…Jag tror att Christer Björkman bör tänka över sin plats och att upplägget över huvud taget bör analyseras lite. ”Eurovision SONG contest”, eller ”Melodifestivalen” om man så vill heter det ju faktiskt.

Och ledsen kollega Thomas…Salem hade inte gjort någon skillnad, då hade du fått ta dit Timoteij istället!

Det andra ”stora” som inte förvånar mig, är att Novus senaste opinionsmätning visar det den gör. Alliansen ligger nu endast 1,7% efter de grön-röda, och (S) tappar ännu mer stöd. Visserligen tappar (M) också lite, men är fortfarande ett 30%igt parti.

Det mest väsentliga är att förändringarna inte är statistiskt säkerställda och att andelen osäkra väljare fortfarande ligger på nästan 13%. Det kan göra en stor skillnad, och den senaste veckan har inte varit nådig emot vänstesidan efter deras olika spridda utspel och delvis återtagna löften, eller ofinansierade diton.

Läs SvD, DN, GP, Sydsvenskan, Expressen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.