SAAB-Svenska Aeroplan Aktiebolaget lyfter igen

Med reservation för Europeiska Investeringsbankens och Europakommissionens godkännanden, har den sista spiken dragits ur likkistan som målats upp i medierna den senaste dryga månaden.
(Spyker betyder faktiskt spik på nederländska, den egentliga stavningen är spijker, men ändrades i sin stavning för att underlätta handel med utlandet, ung. som Skånska Cementgjuteriet blev Skanska för några decenniers sedan)

”Äntligen” vill jag utbrista, och jag är innerligt glad för Trollhättan, alla beundransvärda anställda och entusiaster som ALDRIG tycks ge upp. Jag har själv haft ett brinnande hjärta för Saab sedan barnsben, och en kväll som denna blir det åter varmt.

Som de själva sade från båda fackföreningarna, blir det ingen dans på rosor, men de kan i alla fall börja arbeta. Förhoppningsvis lite friare än de kunnat på länge.
Jag tycker vi kan bespara oss alla svarta olyckskorpar ikväll, med den energi och kraft man visat hittills, borde det kunna gå att omvandla dem till produktivitet och nytänkande!

Grattis Saab-ett Grip-ande märke, grattis Sverige! Detta behövde vi!

Annonser

One thought on “SAAB-Svenska Aeroplan Aktiebolaget lyfter igen

  1. Helt fantastiskt så uträknade som SAAB var. hoppet är det sista som överger oss.
    Vi ska glädjas åt allt positivt det är så mycket elände ändå i världen. Folk beklagar sig över stillastående tåg och vattenledningar som fryser. Tänk och vakna upp på Haiti, då pratar vi stillastående och avsaknad av infrastruktur. Glad att du är positiv Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.