Medias försök att elda upp Alliansens möjligheter…

Inte mycket nytt idag, inte lagt så mycket tid på internet och media idag, det har varit mer utomhusaktiviteter, med linolja och terpentin, dvs. vinterförberedelser.

Någon varm värme finns heller inte från medias sida (förvånande??), man fortsätter att kallt och uträknande göra sitt bästa i syfte att frysa ihjäl finansministern och regeringen.

Tv4 i sitt Kalla Fakta, gör ett s.k. personligt reportage om vår finansminister, om hans makt och ledarstil. Man frågar en massa, ursäkta uttrycket, perifera/inte betydelsefulla gamla moderater, och man undrar hur de klippts i sina uttalanden. (Nej jag är ingen okritisk ”nymoderat”…)
Vänsterinriktade personer är nog i själva verket ganska avundsjuka på att vi har har en så kompetent finansminister som vi har…

TTs intervju med Thomas Östros, socialdemokraternas och Mona Sahlins ”nye” ekonomiske talesman, vill låta påskina att regeringens ekonomiska politik, bl.a med hänsyn till att regeringen nu sänker A-kasseavgiften, skulle vara ett fiasko…Vad kan man göra annat än att åter länka till SvDs ledarblogg…?

Dessutom finns det tydligen fler papegojor i oppo(s)itionens bur; jag läste också denna krönika av Peter Kadhammar i Aftonbladet (21/9) på jobbet i fredags kväll…tyvärr går den inte att länka från hemsidan ännu, men läs den i sin helhet om ni kan! Jag ska försöka länka in den här så fort det går.

Titta på Agendas senaste program istället, hög kvalitet ikväll! Karin Hübinette gör ett mycket bättre program än Anna Hedenmo, oavsett vad man tycker i sakfrågorna.

Önskar Sverige en god natt, och att fler inser att vi har en regering som faktiskt jobbar långsiktigt och för allas bättre möjligheter, trots att pensionärerna (givetvis ivrigt påhejade av Mona (S)ahlin) just nu anser sig förfördelade…mer om det vid senare tillfälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s