De röda förnekar (s)ig aldrig…part 2

…så har vi då åter fått bevis på kål(s)upare som försöker projicera all goja de kan på Alliansen…Det är verkligen ”fint” med ett parti som försöker verka perfekt, och förtränga att man faktiskt ansvarat (?) för makten i vårt land under ganska många…decennier.

Trovärdig var ordet?

Urklippt från Dagens Industri
”Sverige har lovat att hjälpa Saudiarabien med signalspaning. Det framgår av ett avtal om militärt samarbete med Saudiarabien som den socialdemokratiska regeringen ingick 2005.
Innehållet i samarbetsavtalet är kontroversiellt, då FRA-debatten de senaste dagarna har handlat om huruvida alliansregeringen kan tänka sig utbyte inom signalspaning med diktaturer.

Utrikesminister Carl Bildt och regeringen har kritiserats hårt av bland andra socialdemokraternas utrikespolitiske talesman Urban Ahlin.

”Det är oroande att Sveriges utrikesminister tycker att det är okej att ha kontakter med icke demokratiska stater”, sa Urban Ahlin till DN i måndags.

Nu visar det sig alltså att socialdemokraterna under sina regeringsår träffat ett avtal om signalspaning för Sveriges räkning med ett land som inte kan klassas som en demokrati, snarare enväldig monarki. Saudiarabien har ingen allmän rösträtt och makten är samlad hos kungafamiljen.”

Att Carl Bildt är en favorithackkyckling hos (S) är ju ingen nyhet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s