Obama in vain, fördel McCain.

Först och främst; jag har inte tagit ställning ännu, i det amerikanska presidentvalet. Jag kommer säkert att återkomma men idag har Mc Cain gjort ett genidrag ; han har valt en 44-årig kvinna som vicepresidentkandidat, och jag lutar allt mer åt att konfrontera och gå emot den strömning som finns i Sverige; att stödja Obama. (han har inte övertygat den senare tiden)

Kan inte referera DN än, de har inte fått upp det hemsidan ännu, skärpning!

Guvernör i Alaska, vet inte så mycket om henne, men jag ser redan det strategiska.

”BBL” som det heter på ungdomligt språk, alltså (will) be back later…

Annonser

3 thoughts on “Obama in vain, fördel McCain.

 1. När har Obama någonsin övertygat?

  DN fick upp artikeln rätt så fort, men de la det direkt i mitten på sidan, till skillnad från när Obama valde Biden, då var det högst upp. Jag hoppas att DN bara gör det tillfälligt annars är det bara ännu är bevis på hur extremt partiska de svenska medierna är.

  Du går emot den normala strömningen om du håller på McCain i Sverige men bland de som följer valet lite noggrannare (och inte bara följer svensk medias kampanj för Obama) är det rätt så jämnt fördelat. Jag stödjer McCain därför att:

  * Han är för frihandel, vilket kommer att skapa nya jobb och mer välstånd både i och utanför USA.

  * Han vill hålla både skatterna och framför allt marginalskatterna låga vilket är viktigt för att folket ska få vara fritt och få ta del av så stora delar av sin inkomst som möjligt.

  * Han vill inte ge upp inför terroristerna i Irak utan vara kvar till läget är stabilt nog för Irakierna att ta över helt själva. Han låg bakom ”The Surge” (en truppförstärkning) förra året, vilken resulterade i en väldigt stor minskning av våldet. Det är mycket färre Irakier som dör per dag nu än under Saddam och Irakierna har en demokrati och en fri marknad? Ska omvärlden bara lämna Irak till tyranni och diktatur igen?

  * Han har spenderat hela sitt liv åt att tjäna USA och de senaste 20 åren har han varit aktiv inom politiken. Han har den erfarenhet och personlighet som krävs för jobbet. Han är väldigt rak och tydlig med var han står och han ändrar sig inte hela tiden. Obama har ynka 3,5 år i senaten (varav de 2 sista kampanjandes), förutom det ingenting.

  * Han vill hålla skatterna låga för företag och på så sätt skapa fler jobb.

  * Han vill att folk ska fortsätta få ett fritt val inom sjukvården, i stället för att totalt förstöra marknaden genom att gå in och regelera den (och förmodligen få en situation liknande den svenska bostadsmarknaden) och förstöra den som Obama vill göra.

  * Han vill jobba mot klimatförändringar, men han tänker i första hand ta hjälp av marknaden och jobba med marknaden i stället för att gå in och regelera.

 2. Om McCain skulle vinna är ju risken uppenbar att han inte sitter hela mandatperioden p g a sjukdom, hans vicepresident får nog verkligen förbereda sig på att ta över.

 3. Ping: Claeskrantz.se : McCain väljer kvinna som VP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s